Site-uri web

Servicii complete, pentru toate fazele proiectului dumneavoastră.

Construim site-ul, administrăm conținutul și asigurăm mentenanța.

REALIZARE

Creăm site-uri web dinainte de a exista Google, practic am crescut odată cu web-ul. Ne implicăm cu entuziasm și pasiune în fiecare proiect, indiferent de complexitatea provocării.

Detalii

ADMINISTRARE

Executăm sarcinile de administrare a site-urilor la standard profesional, astfel încât calitatea conținutului să fie permanent la cel mai înalt nivel și să adauge valoare afacerii dumneavoastră.

Detalii

SUPORT

Efectuăm - punctual sau pe bază de abonament - intervenții tehnice pentru îndeplinirea sarcinilor uzuale de mentenanță și securitate și pentru depanarea problemelor apărute.

Detalii

Site-urile web create de noi sunt dezvoltate individual și personalizate integral, nu doar din punct de vedere estetic, ci mai ales din punct de vedere funcțional.

Un site web este un vector de comunicare, un vehicul pentru transportul informației către virtualii clienți sau parteneri și - ca orice instrument cu utilitate practică - trebuie să corespundă sarcinilor pe care le are de îndeplinit. Este, deci, necesară parcurgerea sistematică și riguroasă a unui proces de elaborare, organizat în faze și etape de dezvoltare, cu scopul obținerii unui produs finit estetic, perfect funcțional, eficient și sigur.

Site-urile web create de noi sunt dezvoltate fie pe platforma WordPress, cea mai performantă și populară platformă open-source, fie pe platforma proprie frontStage® web, un mediu ce asigură versatilitate și flexibilitate, oferind un potențial maxim de individualizare estetică și funcțională.

Un site construit pe platforma frontStage® web oferă vizitatorilor o interfață excelentă, o experiență de navigare plăcută, conținut bogat, bine organizat și ușor de accesat, un mod de interacțiune prietenos și un nivel ridicat de securitate. 

Fiabilitatea și acuratețea codului sursă, optimizarea proceselor interne și manipularea inteligentă a entităților și a relațiilor între entități conferă unui site bazat pe frontStage® web omogenitate structurală și logică, viteză mare de încărcare a paginilor, posibilitatea gestionării unei cantități mari de informații și a unui număr mare de utilizatori fără cerințe speciale de hosting.

Optimizarea pentru motoarele de căutare (Search Engine Optimization) este o suita de tehnici care vizează, prin intermediul unor instrumente și metode specifice, obținerea unei poziții cât mai bune în lista de rezultate afișată de motoarele web la căutarea după anumite cuvinte-cheie.

Vă putem ajuta să vă creșteți vizibilitatea în mediul online și să vă faceți cunoscute produsele și serviciile!

În cazul în care doriți un site cu auto-administrare, nici măcar nu este necesar să aveți cunoștințe de programare (cu toate că unele noțiuni minime de HTML ar putea fi utile).

Vă veți putea gestiona conținutul site-ului comod și simplu, folosind sistemul de administrare backStage® cms, de asemenea dezvoltat integral de firma noastră.