Sistemul de administrare a conținutului backStage® cms

Sistemul de administrare a conținutului backStage® cms, dezvoltat integral de DigiCore.Ro, este un set de instrumente ce permit efectuarea tuturor operațiunilor de administrarea a unui site construit pe platforma proprie frontStage® web, fără a fi necesare cunoștințe de programare din partea administratorului.

Sistemul backStage® cms oferă o interfață intuitivă, un spațiu de lucru bine organizat, instrumente eficiente și ușor de folosit, un nivel ridicat de securitate și un ansamblu de proceduri automate complexe menite să crească eficiența și confortul utilizatorului.

Procedura InstaMap™ servește la generarea automată a sitemap-urilor după fiecare actualizare efectuată.

Procedura KeyWarranty™ asigură un mod de adresare pe bază de chei de 8 digiți generate automat cu preverificare de redundanță. Astfel, este eliminată posibilitatea apariției erorilor de identificare a diferitelor entități ale sistemului.

Procedura DigiClean™ gestionează automat relațiile între itemi, astfel încât la eliminarea unui element afișează lista asocierilor sale exclusive, oferindu-vă posibilitatea ștergerii simultane a acestora, pentru a economisi spațiu de găzduire. Bineînțeles, decizia execuției vă aparține.

Procedura ThumbsOnTheFly™ generează și salvează automat un thumbnail la upload-ul fiecărei fotografii, astfel încât încărcarea paginilor din front-end să fie rapidă, fără aplicarea funcțiilor de resize.

Procedura SmartAssist™ este un ansamblu de metode inteligente de validare a acțiunilor utilizatorului ce detectează eroarea umană și preîntâmpină introducerea accidentală a înregistrărilor incomplete, incorect definite sau greșit relaționate.

Cu un singur click, procedura Click’n’Save™ salvează întreaga bază de date, generând un fișier de siguranță pe care îl puteți descărca local, pe computerul dumneavoastră.

Accesul la interfața de administrare este securizat prin procedura FullControl™, ce combină cinci metode redundante de protecție, astfel încât eventualele tentative de pătrundere neautorizată sunt sortite eșecului.

Toate detaliile necesare folosirii backStage® cms sunt descrise amănunțit în site-ul suport disponibil online (cu capturi de ecran și tutoriale video, ilustrând fiecare tip de operațiune).

Alternativ, în condiții stabilite de comun acord, putem asigura sesiuni de instruire la sediul beneficiarului sau prin intermediul unei conexiuni remote-desktop.