Realizare site-uri frontStage® web

Platforma frontStage® web, dezvoltată integral de DigiCore.Ro, este o structură de fișiere și funcții elaborate în scopul manipulării datelor și relațiilor dintre entitățile unui site, în maniera tipică standardului World Wide Web.

Spre deosebire de soluțiile open-source, gen WordPress, care au adresabilitate generală, frontStage® web permite o personalizare funcțională mult mai mare, ceea ce constituie un avantaj în cazul proiectelor care necesită anumite procese cu o particularități specifice.

Sistemul oferă posibilitatea organizării facile a conținutului în structuri logice complexe, numărul itemilor fiind nelimitat.

Structura modulară flexibilă FlexiMod™ asigură platformei un grad mare de adaptabilitate, permițând totodată extinderea ulterioară facilă a site-ului, cu costuri minime și în timp foarte scurt.

Integrarea ansamblului de proceduri de optimizare pentru motoarele de căutare ExcelSEO™ garantează îndeplinirea riguroasă a tuturor condițiilor necesare obținerii unui excelent indice de relevanță.

Indexarea câmpurilor bazei de date permite vizitatorilor accesul rapid și comod la conținutul de interes, prin funcția de căutare inteligentă QuickDetect™, ce permite inclusiv folosirea diacriticelor.

Procedura SecuriForm™ constă în validarea exhaustivă și redundantă a fluxurilor de date manipulate prin intermediul formularelor, oferind protecție atât față de atacurile voluntare, cât și față de amenințările roboților web.

Începând din luna mai 2015, conform statisticilor de navigare, numărul dispozitivelor mobile folosite pentru navigare web l-a depășit pe cel al sistemelor clasice desktop, iar trendul este – evident – crescător. Din acest motiv, toate site-urile realizate de noi în prezent integrează ansamblul de măsuri ReadyMob™ și sunt 100% compatibile cu dispozitivele mobile.