Despre noi

Viziune

Marca digicore.ro reprezintă garanția muncii făcute cu pasiune pentru perfecțiunea detaliilor.

În viziunea noastră, soluțiile de cea mai bună calitate pe care le oferim clienților le sunt dedicate în primul rând personal și abia apoi profesional.

Cel mai prețios bun al oamenilor este timpul. Așadar ne străduim să oferim clienților noștri soluții care, pe lângă a fi utile și rentabile, să fie folosite cu plăcere și să creeze satisfacție, transformând astfel calitatea timpului dedicat muncii.

Considerăm că le datorăm asta, ca răsplată pentru încrederea pe care ne-o acordă. Iar fiecare reușită ne motivează să vrem să fim și mai buni!

Companie

Oferim servicii de creație grafică digitală (atât pentru ecran, cât și pentru tipar) și servicii web complete (proiectare site-uri și aplicații web, programare, administrare conținut, mentenanță și întreținere).

Inteligența creativă, eficiența comunicării, flexibilitatea în abordarea proiectelor și asumarea unor standarde profesionale ridicate - principiile pe care ne-am dezvoltat identitatea - ne-au răsplătit eforturile și ne-au adus respectul și încrederea partenerilor.

Motivația, competența și seriozitatea ne-au ajutat să menținem o dinamică ascendentă a portofoliului de clienți, reușind performanța de a construi cu fiecare dintre aceștia parteneriate pe termen lung.